aktiviteter

På våre ATV opplevelser kan du inkludere flere spennende aktiviteter etter ditt eget ønske.

TEAMBUILDING

Teambuilding fokuserer på å styrke samarbeid og kommunikasjon i en gruppe, og det kan være utrolig moro! Det gir deltakerne muligheten til å bygge tillit og skape sterke bånd, samtidig som de kan utfordre seg selv og teste egne grenser. Teambuildingaktiviteter er en morsom og nyttig måte å forbedre samarbeidsevnen og skape en mer positiv og effektiv arbeidsgruppe.

ØKSEKASTING

Øksekasting krever presisjon, styrke og teknikk, og selv om det kan virke skummelt i begynnelsen, kan alle lære å gjøre det trygt og sikkert med riktig instruksjon. Øksekasting gir også muligheten til å konkurrere på en morsom måte med venner og familie, og en flott måte å slappe av og koble av på.

BUESKYTING

Bueskyting er en populær aktivitet som krever presisjon, konsentrasjon og teknikk. Det kan utføres av mennesker i alle aldre og ferdighetsnivåer, og det er en flott måte å tilbringe tid utendørs og nyte naturen på. Bueskyting kan være en god måte å utfordre deg selv på og sette nye mål for å forbedre dine ferdigheter, og det kan også være en morsom og utfordrende aktivitet å gjøre med venner og familie.

PAINTBALL

Paintball er en actionfylt aktivitet som øker i popularitet. Det krever samarbeid og strategi i en simulert kampsetting, og gir en adrenalinrush mens du tester ferdighetene dine. Passer for alle aldre og ferdighetsnivåer.

Bading i fjellvann

Fisking

Dart

Grilling

Besøke hjortefarm

Øl og matsmaking

Frisbee-golf

Besøk på sæter