ATV tur med nordlys

ATV-turer er en fantastisk måte å utforske naturen på en spennende og adrenalinfylt måte. Og når det kommer til terrengkjøring og naturopplevelser, så er Tolga kommune på Vidda et av de beste stedene å besøke.
Del på Facebook
Del på Twitter

For en stund tilbake hadde jeg gleden av å delta på en ATV-tur på vidda rundt Tolga sammen med noen av mine nærmeste venner. Vi ble møtt av en erfaren guide som ga oss en kort introduksjon om ATV-sikkerhet og kjøring. Etter å ha tatt på oss hjelmer og beskyttelsesutstyr, var vi klare til å utforske det vakre landskapet som ventet på oss.

Turen var ikke bare full av spenning, men også av flotte naturopplevelser. Vi kjørte gjennom skogkledde åser, åpne sletter og over myrlendte områder. Vi hadde også muligheten til å oppleve vakker utsikt over fjellene og det omkringliggende landskapet.

En av de mest minneverdige opplevelsene på turen var da vi fikk prøve oss på øksekasting. Guiden vår viste oss hvordan vi skulle holde øksa og sikte mot målet før vi kastet. Selv om det var vanskelig i begynnelsen, ble vi alle bedre etter hvert, og det ble en morsom konkurranse mellom oss om hvem som kunne treffe blinken først.

Etter noen timer med kjøring og aktiviteter, stoppet vi for å tenne opp et bål og kose oss med litt mat og drikke. Vi hadde med oss snacks og drikke, men guiden hadde også tatt med noen lokale delikatesser som vi alle satte stor pris på.

Mens vi satt rundt bålet og nøt den varme atmosfæren, ble vi bedre kjent med hverandre og delte historier og erfaringer fra livene våre. Det var en flott måte å bli enda bedre kjent med hverandre på, og å skape minner som ville vare livet ut.

Alt i alt var ATV-turen en fantastisk opplevelse som vi alle vil huske i lang tid fremover. Kjøringen, naturopplevelsene, øksekastingen og det sosiale samværet gjorde dette til en opplevelsesrik og minnerik dag på Vidda. Jeg vil absolutt anbefale en ATV-tur til alle som ønsker å utforske naturen på en spennende og unik måte, og som ønsker å oppleve en uforglemmelig dag sammen med gode venner.

Flere inspirerende historier

ATV tur med nordlys

ATV-turer er en fantastisk måte å utforske naturen på en spennende og adrenalinfylt måte. Og når det kommer til terrengkjøring og naturopplevelser, så er Tolga

LES MER

Fotosafari med ATV

En fotosafari med ATV på fjellene rundt Tynset er en spennende og unik måte å oppleve den utrolige naturen i dette området på.

LES MER

Teambuilding og ATV kjøring

Teambygging kan være en utfordring, spesielt når teamet har forskjellige faglige bakgrunner og arbeidsstiler. Men hva om vi fortalte deg at det finnes en spennende

LES MER