Fotosafari med ATV

En fotosafari med ATV på fjellene rundt Tynset er en spennende og unik måte å oppleve den utrolige naturen i dette området på.
Del på Facebook
Del på Twitter

Guidet av en erfaren guide, vil du kjøre gjennom terrenget på en ATV og få sjansen til å ta fantastiske bilder av fjellene, dalene og skogene rundt Tynset. Den åpne naturen og utsikten fra fjellene gir deg mange muligheter for å fange det spektakulære landskapet på kameraet.

Guiden vil ta deg til de beste stedene for å fange de mest imponerende bildene, og vil gi deg tips og triks for å ta flotte bilder i naturlig lys og i ulike værforhold. Samtidig vil guiden sørge for at du har en trygg og morsom opplevelse, og gi deg informasjon om området og dyrelivet i området.

Dette er en flott aktivitet for fotografer eller naturelskere som ønsker å oppleve naturen på en helt unik måte og fange de mest minneverdige øyeblikkene på kamera. Fotosafari med ATV er en flott måte å få en dypere forståelse og respekt for naturen, samtidig som du har det gøy og tar flotte bilder.

Flere inspirerende historier

ATV tur med nordlys

ATV-turer er en fantastisk måte å utforske naturen på en spennende og adrenalinfylt måte. Og når det kommer til terrengkjøring og naturopplevelser, så er Tolga

LES MER

Fotosafari med ATV

En fotosafari med ATV på fjellene rundt Tynset er en spennende og unik måte å oppleve den utrolige naturen i dette området på.

LES MER

Teambuilding og ATV kjøring

Teambygging kan være en utfordring, spesielt når teamet har forskjellige faglige bakgrunner og arbeidsstiler. Men hva om vi fortalte deg at det finnes en spennende

LES MER